luni, 31 decembrie 2007

Alexandru Filip Cere sa i se faca dreptate!!!

Au trecut aproape trei luni de cand Alexandru Filip a fost accidentat mortal in fata cladirii Postei Romane din orasul nostru si nici acum nu a fost gasit autorul acestui accident.De aceea rog pe toti care au fost martori oculari la teribilul accident sa posteze ceea ce au vazut ,ar foarte util farime din numarul de inmatriculare al masiinii care l-a lovit cat si marca , fie pe acest blog fie la adresa www.vinju-mare.ro.Nici pana in acest moment politia nu are nici un suspect.Ajutati sa se faca dreptate , daca cel care l-a ucis pe Alexandru a facut-o cu intentie atunci nepasarea voastra face ca un criminal sa umble in libertate si cine stie urmatorul pe lista poti fi chiar tu. Sarbatori Fericite!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu se poate!
Trimis de Anonymous la Lun, 12/31/2007 - 12:52.

Nimeni sa nu stie nimic?
Parca nu vor sa stie.
Tacerea este ca un ceas desteptator, odata tot trebuie sa rasune, pacat ca nu va trezii pe nimeni. Frumos din partea autoritatilor sa nu declare nici o veste in aceasta ancheta.
Parinti lui Alexandru, ei chiar nu merita sa stie adevarul?
La nici 150 de metrii de locul accidentului este sediul Politie Comunitare din oras. Probabil ca erau plecati in misiune...
Nu trebuie sa fii mare detectiv sa faci ceva, pur si simplu autoritatile dau dovada de ignoranta totala, tratand cazul ca pe o gainarie ieftina. Acest lucru a dus la concluzia ca cel care a comis accidendul este un necunoscut, un strain, intru-un oras cu o populatie de aproximativ 6 mii de locuitori, unde peste 20% sunt plecati in strainatate, 50 % sunt oameni in varsta, trecuti de 40 de ani.
Numai la Vinju-Mare Politia Comunitara si ne-Comunitara stie doar sa poarte uniformele, lipsa initiativelor si sloganul "las-o ma, ca merge asa" este exploatat la maxim si rezultatele se vad in fiecare zi: nimic.
Accidentezi cu autoturismul un tanar, il omori si dispari in noapte, nimeni nu te cunoaste, toti au stat in casa, nu au vazut si auzit nimic, nu cred ca au fost intrebati daca au auzit ceva, daca au vazut.
Nu se poate!
Imi imaginezi ca in locul lui Alexandru poate fii unul din copii nostri!