vineri, 21 septembrie 2007

"La Repubblica": "Incredibila poveste a lui Florean Micu", romanul cu 876 de masini

Ziarul italian "La Repubblica" scrie astazi despre "povestea incredibila a lui Florean Micu", un nume in spatele caruia s-ar putea ascunde o intreaga organizatie internationala de trafic ilegal de masini.

Pe numele acestuia sunt inregistrate peste opt sute de masini, insa "omul este o fantasma" si practic nu este de gasit, noteaza "La Repubblica".
Florean Micu, nascut la Resita si rezident la Milano, are pe numele sau nu mai putin de 876 de masini. Automobilele sunt utilizate cel mai adesea de cetateni de etnie rroma, care circula prin intreaga peninsula, si se deplaseaza "cu o rapiditate impresionanta" dintr-o regiune intr-alta. Din cand in cand, masinile sunt implicate in incidente rutiere.
Intotdeauna, numele proprietarului este Florean Micu, subliniaza "La Repubblica". Masini frumoase, nici noi, dar nici vechi: Mercedes, BMW, Fiat sau Peugeot. Insa de cele mai multe ori e vorba de masini la mana a doua, repuse in circulatie si dotate cu placute de inmatriculare straine, provenind din Romania sau Franta.

www.ziare.com

Niciun comentariu: