sâmbătă, 22 septembrie 2007

EXTRATERESTRUL DE LA VANJU MARE


Este albastru, are cap oval, e alb la fata si se plimba in sus si-n jos, printr-un sat din centrul judetului Mehedinti. Satenii din Gemeni erau convinsi ca au de-a face cu un extraterestru in carne si oase.

Cu frica-n oase, de teama ca omuletul care le dadea tarcoale sa nu le dea iama prin gospodarii, satenii l-au "turnat" la postul de politie.

ET PE ULITA


Cateva seri la rand n-a fost liniste la Gemeni. Mai multi locuitori povesteau la toata lumea ca au vazut o aratare ciudata pe ulitele satului. Dar au tacut malc, de teama sa nu devina victime ale intrusului. Si-au luat inima-n dinti abia cand s-au trezit
cu ziaristii pe cap si au declarat reporterilor de la Pro TV. "Am vazut un om complet albastru", povestea unul. "Avea fata alba. Cand am aparut eu, s-a mutat din loc, la vreo cinci metri mai incolo! Prima data cand l-am vazut, statea langa coceni. Am crezut ca e cineva care vrea sa dea foc la coceni. Dupa aia m-am gandit ca poate o fi vreun om care-si face nevoile acolo. Dar nu, era ala albastru."

ZBOARA, EXTRATERESTRULE, ZBOARA!


"Mergea drept in sus. Mergea in aer, de parca il tinea cineva cu o sfoara. Se plimba de colo-colo. Arata ca un scafandru, avea capul oval, fata alba, si avea niste desene pe fata. Cel putin, asa l-am vazut eu!", a completat o femeie din Gemeni, in fata jurnalistilor de la Pro TV.

ANCHETA POLITIEI DIN VANJU MARE


Dupa aparitiile ciudate, satenii au decis sa-l dea pe mana politiei pe "scafandrul albastru, cu cap oval". Faptul ca exista niste plangeri impotriva "suspectului" l-a confirmat chiar o politista de la Postul Vanju Mare. "Am fost informati ca in localitatea Gemeni, populatia a sesizat o prezenta neobisnuita - obiect sau fiinta. Ne-am prezentat la fata locului, pentru luarea primelor masuri si elucidarea cazului", a precizat pentru Pro TV agentul Anda Toader.

CERCURILE BIZARE


Anul acesta, au mai fost semnalate fenomene ciudate si in satul vrancean Gogoiu, unde, in martie, au fost descoperite 19 cercuri conturate pe iarba. Localnicii banuiau ca inelele, care aveau dimensiuni variind intre 2 si 9 metri in diametru, ar fi fost lasate pe iarba de o farfurie zburatoare care a aterizat la marginea satului.

OZN-UL DIN CEAHLAU


In iulie, mai multi tineri aflati in concediu in statiunea Durau au filmat un fenomen ciudat, aparut, din senin, deasupra muntelui. Turistii au povestit ca obiectul semana cu o minge de foc, insa camera de luat vederi a inregistrat doua semicercuri incandescente. Ciudatenia a tinut mai bine de cinci minute. Statea fix pe cer, iar la un moment dat a inceput sa coboare cu viteza foarte mica. Dupa disparitia acestui obiect pe partea cealalta a muntelui, a mai aparut un altul, de aceasta data sub forma unui punct alb, foarte luminos, care a tasnit din padure. A stationat cateva secunde deasupra, apoi a coborat incet. Imaginile filmate de turisti au fost analizate de specialisti, care au dat verdictul: "mingiile de foc" erau, de fapt, urme ale unui avion.

NAVETE SPATIALE


In iunie, mai multi bucuresteni au filmat doua luminite stranii, convinsi ca au luat in vizor obiecte zburatoare neidentificate. Specialistii au ajuns la concluzia ca aparitiile au fost, de fapt, navete spatiale. Inginer Paul Dorneanu de la Centrul de cercetare a fenomenelor inexplicabile a declarat ca "OZN-urile" erau "o statie spatiala internationala si doua navete de aprovizionare".


www.zdd.ro/article/extraterestrul-de-la-vanju-mare-53401.html


Niciun comentariu: